Zuhal Sarwari

I september 2014 blev Zuhal også optaget i FSTS’ program. Familien har underskrevet en standard kontrakt med os, hvilken indebærer at barnet fremover skal gå i skole i stedet for at arbejde på gaden.

Zuhal har også modtaget en starthjælpspakke, som anskaffer hende nyt tøj og andre skolesager. Formålet med starthjælpen er at ligestille Zuhal med de andre børn i skolen.

Da skoleåret er ved sin afslutning i Afghanistan, deltager Zuhal i klassen som forberede hende til næste års skolegang. Zuhal er også tilmeldt private kurser for at blive klar til almindelig undervisning, når skoleåret begynder i marts 2015.

2015

Zuhal går i dari og matematik kurser og det klarer hun godt gennem sin indsats og aktiv deltagelse i undervisningstimer. Forældrene har god kontakt til kurset.

Senest nyt 2016

Zuhal er søster til Daadullah, ham kan i finde også på hjemmesiden. Zuhal har det fint. Det er gået godt med skolen. Rapporten viser, at Forældrene har modtaget deres penge og er taknemlig for sponsorens støtte. Vores socialemedarbejder er ansat på den pågældende skole og udfører kontrol 4 gange om ugen. Det er sikret, at barnet fortsætter i skolen og ikke længere arbejder på gaden 🙂

Se de nyeste billeder fra  venter-perioden.

Zuhal sammen med 9 andre børn før optagelsen i programmet:

 

Zuhal sammen med 9 andre børn nu:

 

Om Zuhal Sarwari

Navn: Zuhal Sarwari

Alder: 12 år

Bor i: Bamian

Tidligere forhold

Zuhal har sammen med sin bror arbejdet som hyrder for at hjælpe sin familie. På grund af økonomiske årsager havde børnene ikke mulighed for at gå i skole.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: september, 2014

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 7. klasse

Skole: Saidabad

Kurser: DariEngelskMatematikPashto

Fritid

Zuhal er tilmeldt private kurser for at blive klar til skolegangen.

Sidst opdateret: august, 2017

Billeder fra Zuhal Sarwari dagligdag