Tamana Lalagha

Tamana er en flittig og hårdtarbejdende elev i sin klasse. Hun går i 2-klasse og klarer sig meget fint sammenlignet med hendes jævnalderende.

Tamana’s underviser i skolen er meget tilfreds med hendes indsats. Tamana modtager også stor opbakning fra sin familie, selvom familien ikke har evnen til at læse eller hjælpe med barnets lektier.

Vores sidste års besøg og evaluering af elevernes indlæring i Jalalabad har vist stor kvalitetsforskel i forhold til Kabul. Skolernes dårlige klasseforhold og mangelfulde skolemateriale har en betydning for børnenes indlæring.

Vi i FSTS har på den baggrund gjort det obligatoriske for samtlige børn i vores program at deltage i ekstra kurser. Tamana deltager nu i et engelsk kursus og søger samtidig efter lektiehjælp hos de frivillige.

2014

Tamana har på det seneste af sin tid  været lidt fraværende fra undervisning, men hun har lovet, at fraværprocenten  vil formindskes. Hun klarer sig ellers godt. Hun går i et engelsk  kursus.

2015

Tamana har det fint. Hendes deltagelse i undervisningen er optimalt, ingen fravær. Hun er stadig aktivdeltager i sit engelsk kursus  på Irfan institut.

Familien er meget behjælpelig med hensyn til at rose hende til at gå i skole og få sig en uddannelse. Der er hermed en god samarbejders forhold mellem familien og skolen.

Senest nyt 2016

Tamana er en høflig og flittig pige. Hun er glad for støtten, hun får fra medlemmerne hos Fsts. Der er dokumentation for, at barnet har modtaget sin penge, dog mangler vi oplysninger om hendes eksamensbevis. I den forbindelse har jeg kontaktet vores socialmedarbejder ved at skrive en e-mail til ham. Jeg afventer, at høre nærmere fra ham herom.

Se de nyeste billeder og dokumentation for at pengene er modtaget af  Tamana

Nedenstående video viser Tamana’s forhold inden hun blev optaget i vores program.

Snart kommer der mere om hende

Om Tamana Lalagha

Navn: Tamana Lalagha

Alder: 14 år

Bor i: Jalalabad

Tidligere forhold

Tamana samlede dåser for at skaffe penge til sin families livsoprettelseholdelse. Hendes far er flyttemand og tjente ikke nok til at sende Tamana i skole.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2013

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 7. klasse

Skole: Nazoana

Kurser: Engelsk

Fritid

Tamana går, udover skolen, også til engelskkursuser for at dygtiggøre sig. Hun går til Irfan kursuscenter fra kl. 7 til 8 inden hun starter i skole. Hun søger også lektiehjælp hos de frivillige i området.

Sidst opdateret: november, 2016

Billeder fra Tamana Lalagha dagligdag