Samim Aziz Agha

Samim elsker at gå i skole. Han går i dag i 6-klasse og klarer sig rigtig godt. Han kom i programmet i 2012, hvor han startede i 4-klasse.

Samim får stor opbakning fra sin mor ift. sit skolearbejde. han støtter ligeledes sin lille søster med skolelektierne, så hun bliver lige så dygtig som ham selv.

2014

Han har afsluttet eksamen i dec. 2014 og har rykket sig fra 5. placering til 4. placering blandt sine klassekammerater i skolen.

Han har ligeledes tilmeldt sig i dari kursus og er således aktivdeltager i undervisningen.

Moderen har tillige en god samarbejder med vores social-medarbejder i Afghanistan.

 2015

Han er tilmeldt i et engelsk kursus. Han havde været  sygemeldt i  5 dage, men er små begyndt at gå i kurset  igen. Forældrene har en tæt samarbejder med kurset og social-medarbejder.

Senest nyt 2016

Han er en dygtig dreng. Han gik tidligere i matematik, engelsk og naturfag, men er stoppet siden 10 dage, da skolen er flyttet et andet sted. Underviseren er tilfreds med hans indsats, hvilket vil sige, at han laver og afleverer sine lektier til tiden. Desuden er der god samarbejder mellem hans mor og skolen. Vores medarbejder havde også talt med vedkommendes mor om muligheden for tilmelding til et nyt kursus i nærheden. Det skal lige understreges, at han havde Kun 3 dages fravær i det seneste 6 mdr. Han er nr. 6 i klassen i dygtigheden. Han har overvejet at tilmelde sig kursus i tøjsyning snart. Vores socialmedarbejder er i gang med tilmeldings mulighederne i nærheden.

Se Samims billeder

Om Samim Aziz

Navn: Samim Aziz Agha

Alder: 17 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Samim var nødt til at sælge mad på gaden for at forsørge sin familie. Hans far er psykisk syg og ud af stand til arbejde. Moren arbejder, men tjener ikke nok til at brødføde familien.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 4. klasse

Nuværende klasse: 11. klasse

Skole: M Sedeq Farhang

Kurser: DariEngelskMatematik

Fritid

Samim går i forskellige kurser for, hvilke er med til at understøtte hans skolegang.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Samim Aziz Agha dagligdag