Qahar Gafar

Qahar er glad for sin skolegang. Hans lærer er tilfreds med hans deltagelse til skolens aktiviteter.

For at få bedre karakterer, bliver Qahar nødt til at arbejde mere med sine lektier. Det er et opmærksomhedspunkt hos vores socialarbejder, der forsøger at få familien til at støtte Qahar med hans læring.

2014

Qahar har været gennem sine  venterafslutningseksamener og har hermed bestået med en position som nr. 24 i klassen. Det er en forbedring, idet han ikke havde bestået sin sidste årets afslutningseksamen. Han er aktiv deltager i Dari og Quran kursus.

 2015

Han er i modsætning til sine brødre en rigtig flittig og dygtig dreng og læreren er rigtig tilfreds med hans deltagelse i undervisning. Han går på følgende kurser, herunder dari og matematik. Han laver sine lektier og har vilje og evne til at fortsætte med de gode arbejde i fremtid. Se Qahars billeder fra 2015

Senest nyt 2016

Som det fremgår af  det seneste oplysninger om Abdul Qahar, er  han rigtig engageret i skolen med en fraværs procent på nul. Skolelederen er også tilfreds med hans faglig indsats, dog involveres han lidt i konflikter med andre elever. Vores socialmedarbejder har talt med skolelederen og barnet selv angående små problemer i klassen. Udover det små problemer har han rykket sig 4 pladser frem til at være nr. 20 bedste i sin klasse i sammenligning med 2015.

Her er en video af Qahar med hans far og brødre:

 

 

 

Om Qahar Gafar

Navn: Qahar Gafar

Alder: 15 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Qahar far har psykiske problemer og familien er flygtet fra Nordafghanistan til Kabul. Derfor var skolegang noget man ikke havde råd til. Qahar har hjulpet sine brødre med arbejdet på gaden.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2013

Startet i skole: 2. klasse

Nuværende klasse: 8. klasse

Skole: Familihaie Reshkhor

Kurser: Matematik

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Qahar Gafar dagligdag