Parwana M. Yonis

Parwana er 12 år gammel og går i 4. klasse. På trods af, at hun bor i en teltelejr og under meget kummerlige forhold, klarer hun sig forrygende godt i skolen. Hun er nemlig den syvende bedste i sin klasse.

Tidligere solgte hun afghanske pandekager på gaden for at forsørge sin familie, men det gør hun ikke længere, da hun hverken har tid til det eller behov for, da FSTS sørger for at familien har et økonomisk grundlag.

2014

Parwana er en aktiv deltager  i skolen og har bestået sine venterafslutningseksamner med en position som nr. 18 i klassen. Men desværre havde hun dumpet et enkelt fag inden afslutningen. Desuden deltager hun i dari kursus.

 2015

Hun går 6 dage om ugen i sine kurser, herunder engelsk, dari og matematik. Det går rigtig godt for hende og har bestået eksamen med 3. bedste position blandt sine medkammerater. ingen fravær.

Senest nyt 2016

Med udgangspunktet i vores seneste rapport fra Afghanistan, Kabul kan nævnes følgende om Parwanas engagement i skolen.

Hun havde begyndt i tøjsynings kursus, som er afsluttet nu. Dette har givet hende kendskab til syning. Desuden går hun til sin matematik undervisning. Hun har dumpet til eksamen i faget pashto. Hun trives ellers godt.

Se Parwanas nyeste billeder 2016 og eksamensbevis

 

 

 

 

 

Om Parwana M.

Navn: Parwana M. Yonis

Alder: 18 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Parwana har solgt mad på gaden for at sikre mad til familien. Hendes far er handicappede og kan ikke arbejde. Familien bor i en flygtningelejre.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 2. klasse

Nuværende klasse: 9. klasse

Skole: M Sedeq Farhang

Kurser: EngelskSyning

Fritid

Parwana går til forskellige kurser for at understøtte hendes skolegang.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Parwana M. Yonis dagligdag