Palwasha Aiamuldin

Palwasha klarer sig utroligt godt i skolen på trods af  de sociale udfordringer, som de har som familie. De bor i en flygtninglejre under telte, hvilket er ekstremt hårdt både om sommeren og om vinteren, hvor det bliver ekstremt koldt og varmt.

Palwasha ligger iblandt top-20 af de bedste elever i klassen, hvilke er ret godt i en klasse med over 40 elever i.

Palwasha arbejder hellere ikke længere på gaden, for det har hun hverken tid til eller behov for. I sin fritid går hun til forskellige kurser, som undersøtter hendes skolegang.

2014

Palwasha har afsluttet årets afslutningseksamen i skolen med en placering nr. 19 og i det første halve år med en placering på 17.

Der er god samarbejder ml. henholdsvis moderen, social-medarbejder og skolen.

 2015

Hun deltager regelmæssigt i sine kurser, herunder dari og engelsk. Det går rigtig godt for hende og ligger blandt 6. bedste i klassen. Hun har haft kun 4 dages fravær i skolen.

Senest nyt 2016

I følge det seneste rapport fra Afghanistan har Palswasha det rigtig fint. Ved mødet hos vores socialmedarbejder indledte hun samtalen med at takke alle fsts’s medlemmer, herunder sponsorer og de frivillige. Hun studerer matematik og deltager hverdag i undervisningen. I følge underviseren leverer hun en god indsats. Det er siden en måned, hvor hun er begyndt på tøjsynings kursus. Derudover har hun engelsk og samfundsfag, som læreren er ikke hel tilfreds, da hun har dumpet begge fag. Vi undersøger nærmere om årsagen til utilfredshed hos læreren om hendes indsats i dette område, men ellers trives hun godt.

Se Palwashas nye billeder 2016

Palwasha før:

Palwasha sommer 2014:

 

Om Palwasha Aiamuldin

Navn: Palwasha Aiamuldin

Alder: 14 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Palwasha har sammen med sin søster solgt mad på gaden. Hendes far er misbruger og har forladt familien, som bor i flygtningelejren har ikke en forsørger.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 8. klasse

Skole: M Sedeq Farhang

Kurser: Program for udvikling af børnSyning

Fritid

Palwasha går til forskellige kurser for at lære en håndværk.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Palwasha Aiamuldin dagligdag