Natasha Aziz Agha

Natasha er en super intelligent pige, som klarer sig utrolig godt i skolen. Hun kom med i programmet i 2012 og går nu i 4. klasse.

Hun har tidligere arbejdet på gaderne, for at forsørge sin familie, da hendes far, grundet psykiske lidelser, ikke selv var i stand til at arbejde. Både familien og Natasha er glade for, at FSTS støtter dem økonomisk og socialt, således at Natasha igen har mulighed for at komme i skole og dermed få sig en tryg tilværelse.

2014

Underviseren er tilfreds med hendes engagement i skolen og hun kommer altid til timer, og følger med i undervisningen. Hun har bestået sine vintereksamener med en position som nr. 20 i klassen. Hun har afsluttet 4. klasse med gode resultater. God samarbejdsforhold ml. forældre og vores medarbejder.

2015

Hun er en virkelig dygtig pige. Hun går til tre forskellige kurser, herunder dari, engelsk og matematik. Det går godt for hende. Hun er begyndt til at gå i 5.klasse. Hendes drøm er at blive læge i fremtiden.

Senest nyt 2016

Ifølge rapporten klarer Natasha sig rigtig godt i skolen. Ved siden af skolen går hun til kurser, hvor hun bliver oplært i at sy tøj. Derudover går hun til matematik, engelsk og dariundervisning i Hamed Haidri Center. Hun leverer en god indsats i skolen og har kun haft 3 dages fravær i de seneste tre månedener. Alt dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer- og sponsorernes støtte, som hun er meget taknemlig for.

Se de nyeste billeder fra Natasha

 

Om Natasha Aziz

Navn: Natasha Aziz Agha

Alder: 15 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Natasha har tidligere solgt mad på gaden for at forsørge sin familie. Hendes far har psykiske problemer og derfor har de ikke andre voksne, der kan forsørge dem. Hendes mor arbejder, men hun har ikke tjent nok til at sende dem i skole.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 2. klasse

Nuværende klasse: 9. klasse

Skole: M Sedeq Farhang

Fritid

Natasha går til forskellige kurser for at understøtte hendes skolegang og lære hende et håndværk.

Sidst opdateret: juli, 2017

Billeder fra Natasha Aziz Agha dagligdag