Mohammad Maruf Sadiqi

For lidt over 2 år siden vaskede han biler på gaden – I dag går han i skole og ligger blandt de 10 bedste elever i sin klasse.

Før Maruf blev en del af FSTS’ hjælpeprogram, gik han ligesom mange andre børn ikke i skole, men arbejdede desværre på gaden for at forsørge sin familie.

Marouf  er en af de heldige børn, som har været med i FSTS’s hjælpeprogram siden 2011 og har siden klaret sig udmærket, hvor han altid scorer topkarakterer.

 2014

I december 2014 har Maruf afsluttet årets eksamen med en 5. placering i klassen. Han går til kursus flittigt og hans skole- og kursuslærer er meget tilfreds med hans indsats. Hans far engagerer sig i hans skolegang og samarbejder med vores socialarbejder.

 2015

Han går regelmæssigt i skole og har dagens dato nul fravær pct. i skolen. Han er en høflig og flittig dreng ifølge skolelærerens forklaring og har udviklet sig meget siden. Han er hermed taknemmelig for støtten.

Senest nyt 2016

Ifølge vores nye rapport fra Afghanistan har Maruf begyndt på at få undervisning hos en læge, der har sin klinik ved siden af deres bolig. Lægen underviser ham i engelsk, herunder begreber på engelsk inden for lægevidenskaben. Desuden får de gratis konsultations aftaler hos lægen, hvis nogen af familiemedlemmer er syge. Han er fortsat elev i skolen, hvor han   laver og afleverer sine lektier til tiden, hvilket er også bekræftet hos hans underviser i skolen.

Se Maroufs nyeste billeder fra 2016

Inden Maruf kom i programmet

Om Mohammad Maruf

Navn: Mohammad Maruf Sadiqi

Alder: 19 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Maruf hjalp med at skaffe penge til sin familie ved at vaske biler sammen med sin bror.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2011

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 9. klasse

Skole: Zukur Said Noor

Kurser: EngelskMatematik

Fritid

I sin fritid går Maruf til diverse kurser, herunder engelsk og matematik.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Mohammad Maruf Sadiqi dagligdag

  • Alt tekst til Daud og Maruf
  • Alt tekst til Maruf1