Mohammad Daoud Sadeqi

Daoud arbejdede også ligesom sin store bror med at vaske biler på gaden og på den måde skaffe penge for sin families overlevelse. De havde derfor ikke mulighed for at være et barn med mulighed for at gå i skole og sikre sig en sikker fremtid.

Selvom de to brødre ikke arbejder på gaden i dag, har de stadig ikke mistet deres økonomiske grundlag, fordi FSTS sørger for, at de både har mad på bordet og mulighed for at gå i skole.

M. Daoud er bror til M. Maruf Sadeqi – begge brødre klarer sig utrolig godt i skolen. Drengene får både støtte fra deres familie og  lærerne på deres skole, som er meget glade for drengenes indsats.

2014

I december 2014 har Daoud afsluttet årets eksamen med en 5. placering i klassen. Han havde tidligere en 7. placering i klassen. Han går til kursus flittigt og hans skole- og kursuslærer er meget tilfreds med hans indsats. Hans far engagerer sig i hans skolegang og samarbejde med vores socialarbejder.

 2015

Han er en glad og smilende dreng og går regelmæssigt i skole.  Ifølge vores socialmedarbejder i Kabul har han skiftet sin skole, uden yderligere forklaring herom. Han opretholder fortsat sin position i klassen. Begge brødre Daoud og Maruf er glad med et smil på læben.

Senest nyt 2016

Ifølge rapporten fra Afghanistan har Daoud lige for tiden ikke særlig godt. Han havde gennemført en operation, men fremgik ikke, hvilken operation han har gennemført. Han på samme måde som sin store bror Marouf får undervisning hos lægen i engelsk, herunder begreber inden for lægevidenskaben. I det seneste har han desværre også haft en delvis fravær i skolen,  hvor årsagen  var sygdom.

Se Daouds nyeste billeder 2016

Inden Daoud kom i programmet:

 

Om Mohammad Daoud

Navn: Mohammad Daoud Sadeqi

Alder: 16 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

For at forsørge sin familie, vaskede Daoud biler på gaden. Hans familie havde ikke mulighed for at sende ham i skole.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2011

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 9. klasse

Skole: Naswan Said Noor

Kurser: EngelskMatematik

Fritid

I fritiden går Daoud til forskellige kurser, der understøtter hans skolegang.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Mohammad Daoud Sadeqi dagligdag