Hassibullah Agha

Hasibullah er en flittig og dygtig dreng, der er glad for at blive hjulpet af From Street to School. I dag går han i skole og klarer sig rigtig fint. Ved siden af sin skolegang, er han også lærling hos en automekaniker, således at han kan blive en rigtig god mekaniker i fremtiden.

Udover sin skolegang og praktik, følger han også et engelskkursus, som finansieres af FSTS.

I sommeren 2014 var FSTS’ næstformand, Eimal Ahmad, på besøg hos Hasibullah på hans praktikplads. Eimal kunne berette om Hasibullah, at han er blevet en dygtig mekaniker og en meget flittig skoleelev. I dag kan han selvstændig reparere en bil, derfor mener Eimal, at Hasibullah har en lys fremtid foran sig som en autoværksteds-mekaniker.

2014

Han har 3  måneders venterferie og bruger tiden på workshop, der er arrangeret  fra skolen. Han har desværre dumpet et enkelt fag i venterafslutningseksamen.

2015

Han går sædvanligvis i skole, men er fortiden stoppet med at gå på workshop og  har desværre 10 dages fravær i skolen, derimod er han rigtig godt i gang med kurserne, hvoraf der er gennemført en matematik kursus og er fornyeligt tilmeldt et engelsk kursus.

Senest nyt 2016

I følge vores seneste rapport fra Afghanistan er Hasibullah i gang med at blive selvstændig og arbejder på at få etablere sig en lille mekaniker virksomhed. Desuden er hans deltagelse i matematik og engelsk også fint. Han er en rigtig dygtig og initiativtagende dreng. Han er virkelig taknemmelig for de medlemmer-, sponsorer- og  frivillige der har støttet ham. Det er Deres støtte og opbakning, der har givet ham denne mulighed for at blive selvkørende.

Se de nyeste billeder fra Hasibullah

Videoklippen nedenunder giver et indblik i hans tidligere tilstand som barnarbejder.

 

 

Om Hassibullah Agha

Navn: Hassibullah Agha

Alder: 21 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Hassibullah arbejdede tidligere i en autoservice, hvor han næsten ingenting fik for sit arbejde. Han var nødt til arbejde, da hans far var handicappet og derfor ud af i stand til at arbejde. Derfor måtte han komme ud og forsørge familien.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: september, 2011

Startet i skole: 4. klasse

Nuværende klasse: 12. klasse

Skole: Mahmod Tarzi

Kurser: Engelsk

Fritid

I fritiden er Hasibullah på praktik i et autoværksted, hvor han er i gang med at realisere sit drøm om at blive en automekaniker. Derudover, går han også på et engelskkursus, som understøtter hans engelskkundskaber.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Hassibullah Agha dagligdag