Firoza Habib

Firoza er pigen som plejede at sælge mad på gaden, men som nu er en af de dygtigste elever i sin klasse. Sidste år til eksamen fik hun 12 i alle af fagene. Hun er nemlig den 7-bedste i sin klasse.

På trods af, at Firoza lever i en flygtninglejr under meget kummerlige forhold med en far som er handiccapet, klarer hun sig udmærket ift. skolearbejdet. Hun går nemlig også til forskellige kurser i sin fritid.

2014

Firoza har fornyligt afsluttet sin eksamen i skolen og nu går hun i dari kursus, hvilken også går rigtig godt for hende.

2015

Hun har sikret sig første position blandt sine medkammerater i dari kurset. Hun går også i engelsk kursus. Efterhånden er hendes deltagelse ikke helt optimalt pga. mange kurser, herunder også Quran kursus.

Senest nyt 2016

Underhenvisning til vores ny rapport er Firoza en rigtig dygtig elev. Hun går til matematik og engelsk undervisning. Hun har bestået sin eksamen i engelsk med topkarakter. Dette kan begrundes ud fra hendes engagement i undervisning og nul fravær. Nu er hun i stand til at kommunikere på basis engelsk og sy tøj. Alt tak går til medlemmer, og sponsorer, der har taget sig af barnet. Hun siger” stort tak til alle dem, der støtter os“.

Se Firozas nyeste billeder 2016 og eksamenbevis nedenunder.

 

 

Om Firoza Habib

Navn: Firoza Habib

Alder: 17 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Firoza har solgt mad på gaden for at støtte sin familie, der bor i en flygtningelejre. Hendes far er handicappede og kan ikke arbejde.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 2. klasse

Nuværende klasse: 9. klasse

Skole: Del Agha Berang

Kurser: Engelsk

Fritid

Firoza går til forskellige kurser for at understøtte hendes skolegang.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Firoza Habib dagligdag