Enam Ziaulhaq

Enam har startede i skole i Kabul i 2013. Han kommer fra en flygtningefamilie som stammer fra Laghman-provinsen. Da hans familie er flygtninge, har det været svært for faren at forsørge familien alene, derfor måtte han trække på sønnen, Enam, for at forsørge familien.

I dag går Enam heldigvis i skole og klarer sig udmærket. At være flygtninge i storbyerne i Afghanistan, er rigtig hårdt, derfor arbejder FSTS på at hjælpe familien til at vende tilbage til deres landsby, hvor de i fred og ro kan leve deres liv.

2014

Enam drømmer om en god uddannelse og en lys fremtid. Han er aktiv deltager i sit engelsk kursus og det går også godt for ham.

2015

Han har det fint. En super dygtig dreng. Han er aktiv i kurset og fortsat har en god deltagelse i undervisning. Ingen fravær. Han er en  glad dreng.

Senest nyt 2016

Enam er en flittig dreng, som går i skolen hverdag og har til dagensdato ingen fravær. I løbet af et år har han gennemført to store prøver, herunder halvårs prøve og heleårets prøve. Han har bestået begge eksamener med gode resultater, som fremgår af eksamensbeviset nedenunder. Han har været blandt det sjette bedste i sin klasse. Der kan ud fra eksamensbevis fremhæves følgende fag, som han har scoret top karakter i, herunder engelsk, tegning, syning og hygiejne. Det skal lige understreges, at barnet har ligeledes modtaget sin penge, jf. dokumentationen nedenunder. Enam er virkelig glad for støtten, som han får fra medlemmerne. Han sætter stor pris på det.

 

Se Enams nyeste billeder samt eksamensbeviset 2016

 

 

Om Enam Ziaulhaq

Navn: Enam Ziaulhaq

Alder: 16 år

Bor i: Jalalabad

Tidligere forhold

Enam har arbejdet med at samle flasker, dåser, papir og brænder på gaden. Hans far har været flyttemand og har ikke haft råd til at sende Enam i skole. De var flygtet fra Laghman til Kabul pga. af krig i området.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2013

Startet i skole: 1. klasse

Nuværende klasse: 7. klasse

Skole: Ny Skole

Fritid

Hjælper sin far med landbruget.

Sidst opdateret: november, 2016

Billeder fra Enam Ziaulhaq dagligdag