Daadealah Sarwari

Daadullah er også et af de 9 børn som i september 2014 blev  optaget i FSTS-program i Bamyaan-provinsen.

Familien underskrev en kontrakt med os om at Daadealah fremover stopper gadearbejdet og i stedet for går i skole. Derudover modtog han et starthjælpspakke til at købe sig nyt tøj og skolesager. Formålet med starthjælp er at klargøre ham til at deltage i undervisning på lige fod med de øvrige elever i klassen..

Da skoleåret er ved sin afslutning i Afghanistan, deltager Daadealah i noget forberedende undervisning, således at han kan være klar til næste års skolegang. Daadealah er også tilmeldt private kurser for at blive klar til almindelig undervisning, når skoleåret begynder i marts 2015.

2015

Daadealah går regelmæssigt i dari og matematik kursus. Han har det fint og har en god tilstedeværelse i undervisningstimer.

Godsamarbejder mellem hans forældre og kurset.

Senest nyt 2016

Daadullah er bror til Zuhal. Han har det fint. Rapporten viser, at barnets forældre har modtaget deres penge og han fungerer efterhånden fint i skolen. Vores socialemedarbejder er ansat på den pågældende skole og udfører kontrol mindst 4 gange om ugen. Resultatet viser, at barnet ikke længere arbejder på gaden. Det er det, der er formålet, at beskytte barnet for misbrug og gadearbejde.

Se de nyeste billeder fra venter-perioden.

Daadealah sammen med 9 andre børn før:

 

Daadealah sammen med 9 andre børn nu:

 

Om Daadealah Sarwari

Navn: Daadealah Sarwari

Alder: 14 år

Bor i: Bamian

Tidligere forhold

Daadealah har sammen med sin søster været hyrder for at hjælpe familien. På grund af økonomiske årsager havde børnene ikke mulighed for at gå i skole.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: september, 2014

Startet i skole: 2. klasse

Nuværende klasse: 7. klasse

Skole: Zokor e Markaz

Kurser: DariMatematik

Fritid

Daadealah er tilmeldt private kurser for at blive klar til skolegangen.

Sidst opdateret: marts, 2016

Billeder fra Daadealah Sarwari dagligdag