Benafsha Aiamuldin

Benafsha er storsøster til Palwasha, som også klarer sig forrygende godt i skolen. Hun ligger iblandt de bedste elever i sine klasse. Pigerne bor i en flygtninglejre under meget kummerlige forhold, men på trods af det, er pigerne meget motiverede til at gå i skole.

Udover skolen, går de også til forskellige faglige og praktiske kurser, som er med til at styrke deres kompetencer ift. skolearbejdet.

2014

Hun havde 11. placering inden afslutning af årets eksamen, men efter eksamens afslutning i dec. 2014,  nåede hun at ramme 6. placering. Det er altså stort fremskridt. Hun er fortsat aktivdeltager i kurserne og er hermed en flittig elev.

Moderen har engageret sig i at samarbejde med skole og social-medarbejder.

 2015

Hun går i engelsk – og dari kursus med bestået eksamen som 2. bedste elev i sin klasse.

Senest nyt 2016

Ifølge rapporten trives Benafsha rigtig godt. Hun går også til matematik fra kl. 9.00-10.00 samt er hun siden to måneder begyndt i tøjsynings kursus. Nu er hun i stand til at sy tøj med et smil på læben. Derimod har hun haft en delvis fravær i undervisning med den begrundelse, at hun havde sat tiden til syning. Vi regner med at fraværs procent reduceres hurtigt, eftersom hun har afsluttet sit kursus i tøjsyning. Afslutningsvis sætter hun stor pris på de støtte hun får fra medlemmer og sponsorer hos Fsts.

Se Benafshas billeder 2016

Benafsha før:

 

Benafsha og søsteren nu:

 

 

Om Benafsha Aiamuldin

Navn: Benafsha Aiamuldin

Alder: 18 år

Bor i: Kabul

Tidligere forhold

Benafsha har sammen med sin søster solgt mad på gaden. Hendes far er misbruger og bor ikke sammen med dem. Hendes mor kan ikke forsørge familien alene, derfor måtte de arbejde på gaden.

Nuværende forhold

Optaget i FSTS: marts, 2012

Startet i skole: 3. klasse

Nuværende klasse: 10. klasse

Skole: M Sedeq Farhang

Kurser: Program for udvikling af børnSyning

Fritid

Benafsha går til forskellige kurser heriblandt til syning, så hun lærer et håndværk.

Sidst opdateret: oktober, 2016

Billeder fra Benafsha Aiamuldin dagligdag