Organisation

- sammen giver vi håb og skaber en bedre fremtid

Hovedbestyrelsen

From Street to Schools hovedbestyrelse består af 5 bestyrelsesmedlemmer, heraf en formand og en næstformand, samt yderligere 2 suppleanter. Hovedbestyrelsen varetager den daglige drift og administration af organisationen og sørger for at afholde workshops for de frivillige i lokalforeningerne samt den årlige generalforsamling. Hovedbestyrelsen afvikler også forskellige projekter i samarbejde med andre organisationer. Efterfølgende kan du se hovedbestyrelsens repræsentanter.

Maqbul Hussain Shir Hussian

Muneer Ahmad Nasiri

Formand

Cand.scient.
muneer@fsts.dk

zaki

Zaki Mohebi

Næstformand
Marketingansvarlig

Cand.scient.
marketing@fsts.dk

eimal

Mohammad Eimal M. Sarwar

Frivilligkoordinator

Cand.scient.pol
eimal@fsts.dk

Esmat

Esmat Khedri

Kasserer

Cand.merc.
esmat@fsts.dk

969BC0BD-CF4E-452E-82B6-BEB7960B551B

Ahmed Zobair Mohebi

Projektkoordinator

Stud.cand.mag.
projekter@fsts.dk

Ahmad

Ahmad Mohammadi

Sponsoransvarlig
Suppleant

Stud.cand.merc.
sponsor@fsts.dk

9D26ABF3-6469-47FF-BFA5-81C32F765726

Hamida Wayand

Sponsoransvarlig
Suppleant

Cand.Odont.
sponsor@fsts.dk

mina

Mina Qaume

Fondsansvarlig
Frivillig i Hovedbestyrelsen

Stud.scient.pol
mina@fsts.dk

Farzana Shir Hussain

Donya Barakzai


Frivillig i Hovedbestyrelsen

Stud.Cand.oecon
donya@fsts.dk

Dunya

Dunya Zadran

Sponsoransvarlig
Suppleant

Cand.polyt
dunya@fsts.dk

Lokalforeninger

Ønsker du også at give udsatte gadebørn en lysere fremtid, en god barndom og en skolegang – og samtidig blive en del af et stort fælleskab med et godt sammenhold? Så er du mere end velkommen til at kontakte en af vores lokalforeninger – vi kan altid bruge flere frivillige hænder.

Aalborg lokalforening har fuldgjort deres første år som frivillige i From Street to School, hvor hovedfokusset har været at indsamle økonomisk støtte til gadebørn i Afghanistan gennem afholdelse af arrangementer. Derudover har de formået at sprede det gode budskab, som organisationen står for, i Aalborg og omegn. Lokalforeningen har blandt andet afholdt FIFA-turnering og kulturarrangement med fantastiske resultater. Da organisationen er non-profit og fungerer udelukkende ved frivillig arbejdskraft, så er der blevet sat fokus på samarbejdet med lokalforeningen i Aarhus for at øge erfaringsudveksling og arbejdsglæden.

Ansvarlig: Yalda Khoja
Kontakt: aalborg@fsts.dk

Aarhus lokalforening har igennem de seneste mange år kæmpet hårdt for at hjælpe afghanske gadebørn økonomisk og sende dem i skole. De har løftet barnet ud af et miljø præget af fattigdom og utrygge rammer og ind i en langsigtet bæredygtig fremtid. Der afholdes arrangementer i form af koncerter, fodboldturneringer og diverse kulturarrangementer, ofte i samarbejde med Aalborg lokalforening. Der bliver lagt hårdt arbejde og mange kræfter i arrangementerne, da From Street to School er en non-profit organisation, som drives på frivillig basis. Motivationen holdes oppe, da vi kan se, at vores bidrag er med til at gøre en forskel i nødlidende børns liv .

Ansvarlig: Sadaf Mahmoodi
Kontakt: aarhus@fsts.dk

Lokalforeningen i Kolding blev oprettet i februar 2012 af frivillige ildsjæle med ét fælles formål; at hjælpe flest mulige gadebørn i Afghanistan med en skolegang. Ethvert barn har ret til at fuldføre en grunduddannelse. For at hjælpe børnene til et bedre liv og fremtid afholder vi forskellige arrangementer, der har til formål at indsamle penge til at sende fattige gadebørn i skole. På den måde slipper børnene for at arbejde under farlige vilkår på gaden. Vi er en gruppe af ambitiøse unge, der prøver at være opfindsomme omkring, hvordan vi arrangerer events for at promovere From Street to Schools formål, samtidig med at rekruttere nye medlemmer. Siden 2012 har vi lavet alt fra fodboldturnering til kulturarrangementer og afholdt åbent hus for de interesserede i lokalområdet.

Ansvarlig: Ahmad Mohammadi
Kontakt: kolding@fsts.dk

Siden 2012 har frivillige ildsjæle fra København og omegn arbejdet fælles mod ét formål; at skabe opmærksomhed om Afghanistans mange gadebørns situation i lokalområdet, samt at få handlet konkret på situationen ved at indsamle økonomisk hjælp. De frivillige i København lokalforening har stået bag både store som små aktiviteter og begiveheder, såsom deltagelse til Afghansk Filmfestival på Cinemateket i København samt den årlige succesfulde velgørenhedsmiddag. Vi arbejder ikke udelukkende kun på at få økonomisk støtte – for der arbejdes også hårdt for, at From Street to School bliver en velkendt og troværdig organisation på den københavnske scene.

Ansvarlig: Tubay Kutuk
Kontakt: kbh@fsts.dk

I Odense lokalforening opnås organisationens formål på bedste vis ved afholdelse af adskillige aktiviteter. Der har tidligere været arrangementer, såsom succesfulde fodboldturneringer, kulturarrangementer og meget mere af de frivillige ildsjæle, som stræber efter at gøre en forskel for gadebørnene. Vores mål er at give flere afghanske gadebørn mulighed for at gå i skole, så de kan skabe sig en bedre fremtid og være med at genopbygge Afghanistan. I Odense deltager vi aktivt i samarbejdet med Nøgleforum, så vi kan forbedre studiemiljøet, samt i relevante demonstrationer i samarbejde med Racismefri By – Odense for mangfoldighed.

Ansvarlig: Nilab Ayoubi
Kontakt: odense@fsts.dk