Ny lokalforening

Ny lokalforening

Engagement har altid været drivkraften og en af de vigtigste ressourcer i From Street to School. Samarbejdet med lokalforeningerne, de frivillige og hovedbestyrelsen gør, at From Street to School kan hjælpe endnu flere gadebørn i Afghanistan. Derfor stiftede en række ildsjæle endnu en lokalforening. Den 3. december 2017 blev FSTS Aalborg stiftet, for at bidrage til formålet og hjælpe til med bekæmpelse af analfabetisme, samt genopbygningen af Afghanistan.

_______________________________________________________________________________________

Kvindefest

Sted: Aalborg
Dato: 17. februar

I slutningen af 2017 stiftede en række unge ildsjæle en ny lokalforening i FSTS, denne gang i Aalborg. På trods af deres nye stiftelse, var de frivillige fra start af enormt ivrige efter at gøre en indsats for at hjælpe flere gadebørn i skole. Derfor stablede de initiativrige frivillige hele 2 arrangementer på benene på blot 2 måneder. Begge arrangementer blev gennemført med succes.

Et af disse vellykkede arrangementer var en kvindefest for den lokale befolkning i Aalborg. Formålet med arrangementet var at sprede budskabet omkring From Street to School, samt at få flere medlemmer til at støtte op om projektet og fremtidige begivenheder. Festen blev afholdt på Kulturbroen i Nørresundby og gæsterne havde i den grad en hyggelig aften. Der var mad, underholdning og lege i form af bingo, stopdans og musik. På selve aftenen var der flotte præmier på højkant blandt gæsterne. Højdepunktet for aftenen var, da en af gæsterne besluttede sig for at sponsorere et barn gennem hele skolegangen. Lokalforeningen fik samlet hele kr. 6.626 til formålet. Der skal derfor lyde en stor tak til alle gæster, der valgte at støtte op om en hyggelig aften.

 

_______________________________________________________________________________________

FIFA-turnering

Sted: Aalborg
Dato:10. februar

I Aalborg blev der afholdt den første FIFA-turnering i FSTS, hvor dagen skulle bruges på FIFA turnering, leg og en masse andre konkurrencer. Arrangementet havde til formål at bringe den lokale befolkning tættere på FSTS’ formål og arbejde. Det var også det første arrangement lokalforeningen afholdte efter stiftelsen den 3. december 2017, hvilket gik fantastisk.