Vinterindsamling 2017 – Giv varme til Afghanistan!

RED LIV – RED FATTIGE FAMILIER I KABULS FLYGTNINGELEJRE!

Vi går de kolde måneder i møde, og mange af os har allerede fundet den varmeste jakke frem. Frost og sne lægger snart et hvidt tæppe over landet, og de danske søer viser allerede små tegn på, at et lag is er ved at finde sig til rette. Men vinteren har ligeledes ramt Afghanistan og især de intern fodrevne familier, der befinder sig i Kabuls mest nødelige flygtningelejre, hvor mange af børnene desværre ikke overlever den barske vinter. Du kan være med til at redde liv og skabe en bedre tilværelse for disse fattige familier i Kabuls flygtningelejre! For kun 200 kr., giver du en familie de mest basale fornødenheder til at kunne overleve vinteren.

Antallet af intern fordrevne i Afghanistan er blevet anslået til at være omkring 1.2 milioner tidligere på året og der forventes at tallet bliver fordoblet inden udgangen af 2016 i forbindelse med Pakistan og Irans repartriering af afghanske flygtninge. Alene i Kabul er over 50.000 flygtninge i øjeblikket indkvarteret i teltlejre, hvor de bor under forfærdelige forhold – med meget begrænset adgang til mad, uddannelse, lægehjælp og er på randen af overlevelse. Igennem vinteren er disse familier endnu mere udsat og mange børn fryser desværre ihjel.

Hvorvidt de indsamlede penge bruges til mad, brænde, tæpper eller anden form for fornødenheder, bliver koordineret i samarbejde med vores medarbejdere og Dansk Flygtninghjælp i Afghanistan. Vi vil rigtig gerne have, at flest mulige mennesker får gavn af de fornødenheder som de mest har brug for, hvorfor vi vil se på hvad der er mest brug for og prøve at hjælpe så mange mennesker som muligt.

Doner en vinterpakke eller et selvvalgt beløb ved at overføre enten via MobilePay eller ved at foretage en overførsel til nedenstående konto, husk at markere det som ‘vinterhjælp’.

MobilePay: 42 17 82 29
Reg.nr: 2375
Kontonr: 6277608446

Resultatet fra indsamlingen, billeder og andet dokumentation for hjælpen bliver offentliggjort på begivenheden. Hvis du ikke har mulighed for at støtte indsamlingen økonomisk, må du hjertens gerne dele begivenheden eller vores plakat, og sprede budskabet.

Vi takker for jeres store hjælp på forhånd!

Du kan læse mere om organisationen og vores projekter på fsts.dk.