Abdul-Wares Abdul Ghafar

Kabul

Abdul Wares Ghafar

Abdul Wares er god til at deltage i skoleaktiviteterne og samarbejde med sine brødre, som også er med i vores program. Sammenlignet med andre børn i vores program i Kabul mangler han stadigvæk støtte og opbakning fra sin familie omkring skolen.

Det er vanskeligt, når familien ikke har de nødvendige ressourcer. Men det er en opmærksomhedspunkt i vores arbejde for at skabe de nødvendige rammer for hans læring.

2014

Han har afsluttet sin vintereksamen i skolen  og nu går han på henholdvis Quran-  og dari kurser.

Der er god samarbejder mellem  henholdsvis barnets forældre, social-medarbejder og kurserne.

 2015

Han er stadig optaget af sine kurser og det har gået godt for ham, derimod  hans deltagelse i skolen var ikke særlig tilstrækkelig, jf. skoleinspektøren. Der foretages hermed en snak med både socialemedarbejder og barnets forældre om årsagen til manglende deltagelse i undervisning.

Senest nyt 2016

Med udgangspunktet i vores seneste rapport fra Kabul 2016 har Abdul Wares nul fravær, hans engagement er fremragende. Han er en rigtig dygtig og flittig dreng, som kommer hverdag i skolen. Han får undervisning i  følgende fag biologi, engelsk, dari, kemi, matematik og geografi. Han har desværre dumpet til geografi og kemi. Det ser ellers godt ud med de andre resultater.

 

Her er en video, hvor vi besøger hans brødre og far. Find dem i videoen efter samtale med den første drenge:

Abdul Wares arbejdede på gaden før han blev en del af programmet. I dag Abdul Wares 15 år gammel og går i 9.klasse. Wares har store fremtidsdrøm, han ønsker at uddanne sig til ingeniør.