Den gode nyhed

I tråd med From Street to School’s visioner og målsætninger arbejder vi på at motivere flere dansk-afghanere til at deltage aktivt i genopbygning af civilsamfund i Afghanistan. Hjælpen kan være af forskellig art. Det kan være at gennemføre eget projekt, at være aktiv i andre organisationer og foreninger der hjælper Afghanistan, eller at yde økonomisk støtte til etablerede projekter og foreninger.

Der er mange dansk-afghanere, der går rundt med tanken om at gøre en forskel for det land de oprindeligt kommer fra. Heldigvis er der i dag flere, der er begyndt at realisere denne drøm.

En af dem er Arianna Hassanzai, som har taget sabbatår for at hjælpe andre i Afghanistan. Hun er i gang med pengeindsamling og tager til den sydlige del af Afghanistan om et par måneder. Hendes mission er at hjælpe trængende civile i nød, og at motivere flere dansk-afghanere og andre til at hjælpe civile i det krigsramte land.

From Street to School bakker op omkring Arianna’s projekt, og opfordrer andre til at støtte. Arianna samarbejder med FSTS, og vil på sin tur til Jalalabad undersøge forholdene for gadebørn, således starter From Street to school sit arbejde i den sydlige del af Afghanistan.

Læs mere om Arianna’s projekt: http://www.facebook.com/events/474575069222873/

 

Med venlig hilsen

Ashil Farokh

Formand for From Street to School

www.fsts.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *